File de poveste

miercuri, 11 septembrie 2013

Viata de femeie insarcinata

     

         Cum e viata noastra, a femeilor insarcinate? In linii mari e minunata, plina de schimbari - fizice si psihice, agitatie si ganduri roz si gri. Dar trecând peste toate acestea, in interiorul nostru se creeaza viata ! E sigura modalitate de a-l asista pe Dumnezeu în creerea unei minuni.

         Revenind la partile gri ale sarcinii si anume neplacerile fizice si psihice, incerc sa ma hotarasc care este cea mai opulenta dintre ele. In competitie intra cele mai dure dintre dure.... nu are rost sa spun ca toate neplacerile posibile le intalnim, (cand altcandva?)  in sarcina ! Dramele noastre fizice sunt : durerile de cap, greturile, varsaturile, carceii, ameteala, somnolenta, urinarile dese, constipatia, acnee, dureri de bazin, arsuri stomacale, dureri de spate si durerile de organe inchesuite in locuri in care nu prea au ce cauta...
Apoi, trebuie mentionate si furtunile psihice : schimbari bruste de dispozitie, anxietate, stari depresive, cosmarurile, insomniile, nervozitate si intoleranta la sunete.

Dar, toate sunt minunate ! Si stiti de ce? Pentru ca sunt parte din NOI. Noi nu mai inseamna doar Eu, NOI inseamna Eu si Puiul Meu . Noi. !

Indiferent de durerile prin care trecem, merita efortul !




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu