File de poveste

miercuri, 18 septembrie 2013

O noua saptamana de sarcina



Asa arata burtica noastra in aceasta saptamana, a 24 de sarcina. Suntem tot mai aproape de marea intalnire si emotiile incep sa ma cuprinda. Abia astept sa imi strang bebelina in brate!

       In viata de zi cu zi, dar si in cea de mamica imi place sa fiu informata. Informatia este pentru mine, putere. Va dati seama ca odata cu aflarea minunatei vesti, ca sunt insarcinata, mi-am dorit sa stiu TOTUL despre Sarcina, Bebelusi, dezvoltarea acestora, concepte si stiluri de viata, asa ca mi-am achizitionat numeroase carti pe aceasta tema. 
       Saptamana 24 de sarcina este foarte interesanta pentru mine si dezvoltarea micutei mele.

      Cartile mele spun ca:

Uterul s-a inaltat deasupra buricului cu aprox. 5 cm - Subscriu, in aceasta dimineata, am simtit bebelusa "dansand" energica. Cea mai inalta miscare a ei era undeva la 4 degete deasupra buricului. 
Bebelusul masoara cam 30 cm din crestet in talpi si cantareste cam 650 grame - Aceasta informatie imi va fi confirmata saptamana viitoare la ecografie.
Este foarte activ . Daaaaa, micuta noastra este foarte activa, lucru care ma bucura si amuza in acelasi timp. Ador sa o simt!
Fetisoara sa este perfecta acum - Am vazut poze cu bebelusi prematuri nascuti la 23-24 saptamani si intradevar, in acest stadiu de dezvoltare arata ca un bebe normal.
Irisul se pigmenteaza - Deci acum se stabileste culoarea pe care ochisorii bebelusei mele o vor purta toata viata ! 


Cat de interesanta este dezvoltarea puilor nostri...mai ales cand ne gandim ca totul porneste de la o celula.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu